X

Cine suntem?

Suntem o echipa tanara si dinamica, formata din profesionisti, fiecare membru fiind pasionat de ceea ce face. Noi ne respectam invitatii si tratam orice eveniment cu aceeasi seriozitate, fie ca este vorba despre un botez de 40 de persoane, fie ca este o nunta sau o petrecere de 300 de persoane.

CPStudio Galati va ofera servicii profesionale de sonorizare nunta, sonorizare botez, lumini dinamice, foto-video nunta, foto-video botez, fum greu pentru dansul mirilor, artificii vulcan pentru dansul mirilor.

DE CE CPSTUDIO?

Va putem oferi minim 4 raspunsuri:

- ECHIPAMENTE PROFESIONALE;

- SERIOZITATE MAXIMA;

- EXPERIENTA IN DOMENIU;

- RAPORT EXCELENT CALITATE/PRET.

CPStudio realizeaza fotografie nunta, fotografie botez, sedinte foto trash-the-dress, sedinte foto inainte si dupa nunta, filmare nunta, filmare botez in Galati si imprejurimi.

Va putem pune la dispozitie DJ nunta, DJ botez, DJ cununie, DJ petrecere, DJ majorat, DJ balul bobocilor, DJ bal de absolvire, DJ banchet, fotograf nunta, fotograf botez, cameramani nunta cu experienta indelungata, fum greu nunta, artificii dansul mirilor, echipamente performante.

De asemenea, oferim muzica pentru nunta in Galati de cea mai buna calitate, din cea mai diversa, de la populara la latino, de la reggae la orientala, de la hore si sarbe la muzica lenta, de la muzica romaneasca la hituri la zi, de la muzica clasica la house, DJ-ii nostri stiind cum sa le combine pentru reusita deplina a evenimentului dvs.

Oferim servicii audio-foto-video de calitate pentru:

- Evenimente private: nunta Galati, botez Galati, cununie Galati, aniversari, majorate, baluri, banchete, petreceri pentru copii;

- Petreceri tematice: Revelion, Craciun, Paste, Valentine’s Day, Halloween, 1 Martie, 8 Martie, 1 Iunie;

- Cocktailuri, dineuri, lansari de firme, lansari de produse

si lista ar putea continua...

 

Pentru detalii asteptam sa ne contactati!Ciprian

Fotograf profesionist

Telefon: 0742 120 963

Email: ciprian.ttoader@yahoo.comPetrut

DJ profesionist

Telefon: 0744 376 186

Email: office@cpstudio.ro